Reportatges‎ > ‎

Festa Major Sant Antoni de Vilamajor Estiu 2015

Sant Antoni de Vilamajor, 20, 21, 22 i 23 d'agost

FESTA MAJOR D'ESTIU.

Arriba la festa grossa del poble, i com cada any la Colla la vivim a tope!
Comencem el dijous 20 a la tarda amb la cercavila d'inici, que a més de donar el tret de sortida de la festa major, comença a ser un referent de tradició i cultura popular.
Els grallers i timbalers diumenge 23 al matí tornen a despertar la gent a toc de "Matinades".
I el mateix diumenge varem fer la tercera edició del Sarau Gegant, que ja s'està consolidant com un dels grans actes de la Festa Major.
    

Dijous 20 d'agost del 2015 - Cercavila d’inici de Festa Major

És Festa Major i com cada any els gegants són els primers en encetar la gran varietat d’actes que s’han de celebrar. Acompanyats dels nostres veïns i amics de Sant Pere i Llinars (La Patufa) i de la Colla Bastonera, celebrem l’inici de la festa amb bona música i molt públic. Durant la cercavila podem veure les mostres dels balls dels gegants, capgrossos de Sant Antoni, capgrossos de Llinars, i bastoners de Sant Antoni.
Acabem la cercavila davant de l’Ajuntament on el capgròs més famós de la colla, l’Eriçó, i de mans dels diables, encén la flama de Festa Major.
Acabem la jornada amb un bon sopar entre amics i agafant forces per gaudir de tota la Festa Major.Diumenge 23 d'agost del 2015 - Matinades

Després de la bona acollida de l'any passat de les "Matinades", aquest any els grallers i timbalers de la Colla de Sant Antoni acompanyats per grallers i timbalers de la colla La Força de Sant Pere i La Patufa de Llinars, es varen tornar a trobar, aquest cop a les 7.00 del matí, per despertar els veïns a toc de "Matinades".
Donar les gràcies als col·laboradors que, a mesura que els músics recorrien els diferents carrers del nostre poble,  varen treure refrigeris/esmorzar per agrair el pas del les Matinades: La Fonda, L'Engruna, Sant Lleïr, l'Esteve i la Isabel, així com a l'Angelina i en Luis.

Diumenge 23 d'agost del 2015 - Sarau gegant

És només la tercera edició del Sarau Gegant però es nota la gran acceptació que té en el poble veient els carrers plens de grans i petits esperant els gegants a veure quines sorpreses presenten aquest any.
En mig de caramels, confeti, globus, jocs pels més petits i balls, la colla gegantera prepara el final de la Festa Major d’enguany.
Agraïm la dedicació dels membres de la colla, així com de l’Ajuntament i Patronat de Cultura que sempre han recolzat la nostra feina per tal que l’activitat gegantera del nostre poble no es perdi.Trobareu més fotos d'aquesta i altres trobades a Fotos de la colla gegantera del Facebook de la colla.

Enllaços: